Tekst Laten Inspreken

Snel. Simpel. Zonder risico.

Diverse leuke voorbeelden

Ik doe dit nu sinds 2009 full-time en heb al de gekste dingen van mijn stem mogen voorzien, van rondleidingen op de Haagse toeristentram tot een hop-on hop-off bus in Kaapstad en van kinderboeken tot universitair lesmateriaal over moleculaire cohesie. Ik ben ook een pratende stoeptegel voor slechtzienden, een pratende ANWB-paddestoel, de stem van diverse computergames en de belcomputer van onze geliefde Rijksdienst voor het wegverkeer 🙂 Hieronder een greep uit projecten waar ik na afloop zelf ook wat van te zien kreeg.

Voor dit educatieve spel heb ik TIENDUIZENDEN woorden en zinnen ingesproken. Speel het op spellingoefenen.nl

Voor Playnetic ben ik de stem die uit honderden van hun interactieve gidsen en speeltoestellen komt. Een voorbeeld van een spel:

Een interactief spel voor kinderen.

Maar de Playnetic zuilen (met mijn stem) zijn ook te horen op bijzondere lokaties, zoals in het Geniemuseum te Vught, Kasteel Huis Berg en langs de trekvaartroute Haarlem-Leiden.

Eerst meer weten? Voorbeelden horen? Begin dan hier.

Tekst Laten Inspreken.

Snel. Simpel. Zonder risico.

Nou, simpeler kon toch niet?
En anders bel je even:
06 – 27 521 365.

(SMS of iMessage mag ook.)

Andere sites van mij zijn:
Topvoiceover.nl
Spreekstem.nl
Telefoonteksten.nl

Mail: info@ (of gebruik het contactformulier onderaan de calculator)

KVK: 34147003
Algemene Leveringsvoorwaarden
Privacy statement

Tekstlateninspreken.nl is een merk van Warnas Woord en Web. Ik verzorg het inspreken van teksten voor gebruik in telefooncentrales, antwoordapparaten, voicemailboxen en IVR systemen als meldtekst, als voice-over bij videoproducties en animaties, als stem voor software-applicaties en games en als stemacteur voor commercials, animatieseries en educatief materiaal.