Tekst Laten Inspreken

Snel. Simpel. Zonder risico.

Uniek! Mijn tarievencalculator

Hier berekent u vrijblijvend meteen de (richt)prijs voor het inspreken van uw:

  • telefooncentrale, IVR, antwoordapparaat, voicemail
  • bedrijfsfilm, promotiefilm, beursfilm, corporate video
  • animatie, game, applicatie
  • cursus, instructiefilm, presentatie

De calculator is in veel gevallen correct tot bedragen vanaf € 300 reken ik het zelf uit. Daarna spelen er teveel andere factoren mee (die het vaak goedkoper maken), dus maak ik een aparte prijsopgave voor u. Alle genoemde bedragen zijn indicatief en niet bindend, op basis van 1 stem en exclusief muziek. Retakes en correcties zijn wel altijd inbegrepen.

Voer het aantal woorden in of tik (of plak) de tekst. Experimenteer gerust! Pas in deel 2 worden uw gegevens gevraagd en werkt het als een contactformulier.

Met deze calculator kunt u zelf vrijblijvend een prijsindicatie berekenen en/of een offerte aanvragen. Voor een prijsbepaling kunt u ook een bestand insturen of het woorden invullen.

0 woorden

Kies de taal en projectsoort

Melding

Prijsindicatie

Alle genoemde bedragen zijn indicatief en niet bindend, op basis van 1 stem en exclusief muziek. Retakes en correcties zijn wel altijd inbegrepen. TIP: Vraag altijd een offerte aan, zeker indien de calculator boven circa 250 euro uitkomt.

Geschatte prijs
BTW 21%
Geschatte totaalprijs incl. BTW

Ik stuur u graag een prijsopgave per e-mail

Bedankt voor uw aanvraag. Ik reageer zo snel mogelijk op uw bericht. Wilt u iets nazenden? Mail naar martijn@spreekstem.nl.

Eerst meer weten? Voorbeelden horen? Begin dan hier.

Tekst Laten Inspreken.

Snel. Simpel. Zonder risico.

Nou, simpeler kon toch niet?
En anders bel je even:
06 – 27 521 365.

(SMS of iMessage mag ook.)

Andere sites van mij zijn:
Topvoiceover.nl
Spreekstem.nl
Telefoonteksten.nl

Mail: info@ (of gebruik het contactformulier onderaan de calculator)

KVK: 34147003
Algemene Leveringsvoorwaarden
Privacy statement

Tekstlateninspreken.nl is een merk van Warnas Woord en Web. Ik verzorg het inspreken van teksten voor gebruik in telefooncentrales, antwoordapparaten, voicemailboxen en IVR systemen als meldtekst, als voice-over bij videoproducties en animaties, als stem voor software-applicaties en games en als stemacteur voor commercials, animatieseries en educatief materiaal.