illustratie van stemacteur achter de microfoon

Hoe werkt het inspreken van bedrijfsfilms en animaties?

Bij het creëren van bedrijfsfilms en animaties is het kiezen van de juiste stemacteur van cruciaal belang. Martijn Warnas is sinds 2007 fulltime actief in de branche en heeft duizenden producties ingesproken in het Nederlands, Engels en zelfs Duits. Hieronder lichten we het proces toe.

Hoe wordt het tarief bepaald?

De kosten voor het inspreken worden berekend met een unieke tariefcalculator. Deze software, gebaseerd op jarenlange ervaring, berekent het tarief op basis van het aantal woorden in het script. Dit maakt de kosten voor het inspreken van een bedrijfsfilm, animatie, cursus of instructievideo transparant en betaalbaar.

Wat houdt een gratis demo in?

Na de eerste kostenraming wordt er altijd aangeboden om een gratis demo op te nemen. Dit stelt u als videoproducent in staat om te horen hoe het script tot leven komt en zorgt ervoor dat de boodschap van uw klant helder wordt overgebracht.

Hoe wordt de juiste intonatie gekozen?

Bij het inspreken van een script is het belangrijk om rekening te houden met de beeldsnelheid, de boodschap en de doelgroep van de film of animatie. Martijn besteedt tijd en aandacht aan het vinden van de juiste intonatie en het aanpassen van het tempo om ervoor te zorgen dat de stemacteersessie perfect aansluit op uw productie.

Wat gebeurt er als er fouten in de tekst zitten?

Als onderdeel van het proces fungeert Martijn ook als eindredacteur. Hij heeft oog voor detail en zal eventuele laatste fouten in de tekst opsporen en corrigeren. Daarnaast kan hij indien nodig meerdere versies van bepaalde passages opnemen.

Hoe wordt de tevredenheid van klanten gegarandeerd?

Bij het opleveren van een project wordt de opname als downloadlink per e-mail verstuurd. Dit stelt u in staat om deze zelf te verwerken in de bedrijfsfilm, animatie, cursus of instructievideo van uw klant. Mocht uw klant na de opname nog wijzigingen willen doorvoeren, dan is dit geen probleem. De factuur wordt pas verstuurd als de opname volledig naar wens is. Dit betekent dat er geen kosten worden berekend als uw klant toch iets anders wilde.

Waarom kiezen voor Martijn Warnas?

Met zijn drietaligheid, no cure no pay belofte, en aandacht voor detail, heeft Martijn honderden videoproducenten tevreden gesteld met zijn stemacteerwerk. Hij kijkt ernaar uit om samen te werken en de boodschap van uw klant op de best mogelijke manier over te brengen.

Honderden voorbeelden op YouTube!

Op YouTube heb ik letterlijk honderden voorbeelden.

Maar laten we beginnen met een demoreel