Martijn Warnas helpt u graag met uw project. Met meer dan 250 opdrachtgevers per jaar (peiljaar 2017) heeft hij zijn stem inmiddels aan meer dan 1000 producties gegeven.
Hij is de stem van meer dan 200 iCademy cursussen, boottochten over de Seine en rondritten door Kaapstad. Hij sprak producties in voor o.a. NTR, RTL7, SBS6, RTL4, Landrover, Microsoft, UPC, NUON, NAM, NS, Malmberg, Kenwood, Philips, Binnenlandse Zaken, Teleac, het Cardiocollege, Time2Learn, ClipiDeal, Verzekeruzelf, Playnetic, de BBC-serie 'Verhaal van een Meesterwerk' en nog veel meer bedrijfsvideo's, instructiefilms en commercials, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Verder hoort u hem via (letterlijk) honderden telefooncentrales en in de audioboeken 'Overwin Spreekangst' en het kinderboek 'Nadia'.

Voorbeelden van diverse soorten opdrachten

Luister naar een aantal fragmenten van opdrachten voor tevreden klanten. Uw eigen project? Bel of mail voor meer informatie.

Commercial - RTV-campagne Kijkers Opgelet!

Radiocommercial - voor Fantime.nl

Cursusmateriaal
Audioversie van het boek 'Overwin Spreekangst'

Audiocursussen
Diverse onderwerpen voor Time2Learn.nl, meer dan 90 cursussen voor iCademy.nl.

Kinderboek 'Nadia'
Audioversie bij dit geïllustreerde kinderboek

Martijn in de studio

Vraag informatie of een offerte!

Mijn unieke tarievencalculator geeft meteen een prijsindicatie. (Bovenste deel.) Deze is tevens het contactformulier. (Onderste deel). Heeft u nog geen tekst? Gebruik dan enkel het onderste deel.


Get free Dreamweaver templates and extensions at JustDreamweaver.com