Martijn Warnas helpt u graag met uw project. Met meer dan 250 opdrachtgevers per jaar (peiljaar 2017) heeft hij zijn stem inmiddels aan meer dan 1000 producties gegeven.
Hij is de stem van meer dan 200 iCademy cursussen, boottochten over de Seine en rondritten door Kaapstad. Hij sprak producties in voor o.a. NTR, RTL7, SBS6, RTL4, Landrover, Microsoft, UPC, NUON, NAM, NS, Malmberg, Kenwood, Philips, Binnenlandse Zaken, Teleac, het Cardiocollege, Time2Learn, ClipiDeal, Verzekeruzelf, Playnetic, de BBC-serie 'Verhaal van een Meesterwerk' en nog veel meer bedrijfsvideo's, instructiefilms en commercials, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Verder hoort u hem via (letterlijk) honderden telefooncentrales en in de audioboeken 'Overwin Spreekangst' en het kinderboek 'Nadia'.

Stem voor het inspreken van Engelstalige producties

Ook voor tweetalige (of volledige Engelstalige) producties kan ik u van dienst zijn. Veel opdrachtgevers vinden mijn Britse accent precies de juiste uitstraling geven aan hun bedrijf of project.

Kijk en luister naar een aantal fragmenten van opdrachten voor tevreden klanten. Engelse of tweetalige stem nodig voor uw eigen project? Bel of mail voor meer informatie of offerte.

Stem voor Engelstalige promotiefilm

Promo voor Knowble Articles

Inspreken van Engelse presentatie

Promo voor EU1TV

Engelse voice-over

Video voor All Things Dutch (NTR)

Britse stemacteur

Documentaire tunnelbouwproject Mexico

Nog veel meer Engelstalige projecten, waaronder documentaires en langere promotiefilms, kunt u zien op mijn Engelse Youtube-kanaal. Maar heeft u inmiddels interesse om mij, in het Nederlands of in het Engels, uw cursus, bedrijfsfilm, audioboek of ander project in te laten spreken?

Vraag informatie of een offerte!

Mijn unieke tarievencalculator geeft meteen een prijsindicatie. (Bovenste deel.) Deze is tevens het contactformulier. (Onderste deel). Heeft u nog geen tekst? Gebruik dan enkel het onderste deel.


Get free Dreamweaver templates and extensions at JustDreamweaver.com