Martijn Warnas helpt u graag met uw project. Met meer dan 250 opdrachtgevers per jaar (peiljaar 2017) heeft hij zijn stem inmiddels aan meer dan 1000 producties gegeven.
Hij is de stem van meer dan 200 iCademy cursussen, boottochten over de Seine en rondritten door Kaapstad. Hij sprak producties in voor o.a. NTR, RTL7, SBS6, RTL4, Landrover, Microsoft, UPC, NUON, NAM, NS, Malmberg, Kenwood, Philips, Binnenlandse Zaken, Teleac, het Cardiocollege, Time2Learn, ClipiDeal, Verzekeruzelf, Playnetic, de BBC-serie 'Verhaal van een Meesterwerk' en nog veel meer bedrijfsvideo's, instructiefilms en commercials, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Verder hoort u hem via (letterlijk) honderden telefooncentrales en in de audioboeken 'Overwin Spreekangst' en het kinderboek 'Nadia'.

Contactformulier en tariefcalculator

Wilt u een offerte op maat? Dat kan. Mail info@tekstlateninspreken.nl of gebruik het onderste deel van de calculator als contactformulier.
U kunt ook zelf uitrekenen wat u ongeveer kunt verwachten:

Met deze calculator kunt u zelf vrijblijvend een prijsindicatie berekenen en/of een offerte aanvragen. Alle genoemde bedragen zijn indicatief en niet bindend, op basis van 1 stem en exclusief muziek. Retakes en correcties zijn wel altijd inbegrepen. TIP: Vraag altijd een offerte aan, zeker indien de calculator boven circa 250 euro uitkomt.
Taal
Gebruiken in
Uw tekst
Het aantal woorden
kunt u ook direct invullen:

woorden
0 woorden Tip: plaats { commentaar tussen haakjes } om niet mee te tellen.
Melding
Geschatte prijs
BTW 21%
Geschatte totaalprijs inclusief BTW
Aanhef
Voor- en achternaam
Firmanaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Upload evt. bijlage
Opmerkingen
Foutmelding
Bedankt voor uw aanvraag. Ik reageer zo snel mogelijk op uw bericht. Wilt u iets nazenden? Mail naar info@tekstlateninspreken.nl.
Verzenden

Levering: per email of bij grotere bestanden als downloadlink
Bestandsformaat: zoals u wenst
Correcties: altijd inbegrepen
Rechten: onbeperkt, m.u.v. broadcast en landelijke reclame
Muziek: niet inbegrepen, op aanvraag

Opname in uw studio? Vraag een offerte. Richtprijs: 100 euro per uur en minimum van 1,5 uur en reiskosten 19 cent/km vanaf Hoofddorp.


Get free Dreamweaver templates and extensions at JustDreamweaver.com