Martijn Warnas helpt u graag met uw project. Met meer dan 250 opdrachtgevers per jaar (peiljaar 2017) heeft hij zijn stem inmiddels aan meer dan 1000 producties gegeven.
Hij is de stem van meer dan 200 iCademy cursussen, boottochten over de Seine en rondritten door Kaapstad. Hij sprak producties in voor o.a. NTR, RTL7, SBS6, RTL4, Landrover, Microsoft, UPC, NUON, NAM, NS, Malmberg, Kenwood, Philips, Binnenlandse Zaken, Teleac, het Cardiocollege, Time2Learn, ClipiDeal, Verzekeruzelf, Playnetic, de BBC-serie 'Verhaal van een Meesterwerk' en nog veel meer bedrijfsvideo's, instructiefilms en commercials, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Verder hoort u hem via (letterlijk) honderden telefooncentrales en in de audioboeken 'Overwin Spreekangst' en het kinderboek 'Nadia'.

Voorbeelden van instructiefilms en cursussen

Bent u bezig met de productie van een instructiefilm of een cursus? Mijn stem wordt vaak gebruikt voor educatieve producties. Opdrachtgevers waarderen de rustige, geduldige en vriendelijke toon van mijn stem. Bovendien lees ik nooit iets voor waarover ik inhoudelijk twijfel, maar fiks ik uw tekst of geef ik u de kans het nog even te controleren. Dat wordt gewaardeerd!

Kijk naar een aantal fragmenten van opdrachten voor tevreden klanten. Stem nodig voor uw eigen project? Bel of mail voor meer informatie of offerte.

Voice-over bij instructiefilm

Demo-reel

Inspreken van cursussen en trainingen

Voor Time2Learn sprak ik enkele lange cursussen in over o.a. Vaderlandse Geschiedenis, Internet, Filosofie, Religies, Psychologie en het Heelal.

Beluister een fragment met cursusmateriaal van Time2Learn. (NB: Ik ben de 3e stem, de 'expert'.)


Voor iCademy heb ik inmiddels meer dan 140 (!) cursussen ingesproken over diverse onderwerpen zoals:

  • sollicitatiegesprekken afnemen, evaluatiegesprekken voeren
  • trainingen voor medewerkers van drogisterijen
  • instructies voor medewerkers van een stemkantoor
  • spelregels van voetbal
  • omgaan met borstkanker

Vraag informatie of een offerte!

Mijn unieke tarievencalculator geeft meteen een prijsindicatie. (Bovenste deel.) Deze is tevens het contactformulier. (Onderste deel). Heeft u nog geen tekst? Gebruik dan enkel het onderste deel.


Get free Dreamweaver templates and extensions at JustDreamweaver.com