Ook Engelstalige projecten zijn mogelijk. Luister naar een voorbeeld:

Salesdata.nl

Beluister de reclamespot voor dit bedrijf, met mijn stem:
Martijn Warnas helpt u graag met uw project. Met meer dan 250 opdrachtgevers per jaar (peiljaar 2017) heeft hij zijn stem inmiddels aan meer dan 1000 producties gegeven.
Hij is de stem van meer dan 200 iCademy cursussen, boottochten over de Seine en rondritten door Kaapstad. Hij sprak producties in voor o.a. NTR, RTL7, SBS6, RTL4, Landrover, Microsoft, UPC, NUON, NAM, NS, Malmberg, Kenwood, Philips, Binnenlandse Zaken, Teleac, het Cardiocollege, Time2Learn, ClipiDeal, Verzekeruzelf, Playnetic, de BBC-serie 'Verhaal van een Meesterwerk' en nog veel meer bedrijfsvideo's, instructiefilms en commercials, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Verder hoort u hem via (letterlijk) honderden telefooncentrales en in de audioboeken 'Overwin Spreekangst' en het kinderboek 'Nadia'.

Hoe werkt het?

Het werkt simpel! Bereken de prijs of vraag een offerte. U krijgt desgewenst een vrijblijvende demo met uw eigen tekst.

Uw teksten neem ik op in mijn eigen studio. Maakt u zich geen zorgen om tikfouten of andere onvolkomenheden: ik snap dat u zich al heeft blindgestaard op die tekst en ik fiks dat voor u. (Extra woorden die daarom worden ingevoegd tel ik niet mee.)

Om de uitspraak van vaktermen of bedrijfsnamen te controleren, bel of mail ik vooraf.

Wilt u muziek of speciale effecten bij uw project? Alles kan, maar muziek moet ik inkopen of huren. Daarbij wil de verhuurder weten wat het gebruiksdoel is, i.v.m. afdracht van de rechten. Is dat teveel gedoe, kunt u zelf ook zelf muziek aanleveren. In sommige gevallen kan ik ook iets (laten) componeren.

U krijgt de opname per mail of, als het wat groter is, als downloadbare link. De opname is helder en netjes gemonteerd. Wilt u een speciaal bestandstype? Geen probleem.

Beseft u dat er iets ontbreekt? Moet de toon anders? Geen probleem: ik doe het gewoon opnieuw, tot u 100% tevreden bent.

Telefoonteksten voor centrales worden geleverd als MP3 of .wav bestand. Voicemail-meldingen op de voicemail van uw telefoonprovider neemt u op door het toestel voor een luidspreker te houden.

Voor grotere projecten werk ik samen met Black Box in Utrecht. Daar kunnen ze vrijwel alles. Met name voor broadcast-projecten adviseer ik hen in te schakelen. Dat gaat via mij, met offerte vooraf. Ik kan ook naar een andere studio komen, als dat uw voorkeur heeft.

Vraag informatie of een offerte!

Mijn unieke tarievencalculator geeft meteen een prijsindicatie. (Bovenste deel.) Deze is tevens het contactformulier. (Onderste deel). Heeft u nog geen tekst? Gebruik dan enkel het onderste deel.


Get free Dreamweaver templates and extensions at JustDreamweaver.com